Bruce Springsteen

 Igår morse bar det av mot kära gamla Göteborg och Ullevi. Det var dags för Bruce Springsteen.
Jag kan säga att min rygg har mått bättre än efter den här helgen.
Resan ned från Stockholm tar ca sex timmar eftersom jag åkte bil. Det hade ju gått lite snabbare att ta tåget, men att åka med i bilen var gratis så det var ganska lätt.

Kom fram till min mamma och pappa vid ett-tiden och var tvungen att ta en liten tupplur för att återfå lite krafter. Jag är ju som en nyfödd bebis, och behöver åtta timmars sömn. Får jag inte detta är det katastrof.

Efter min lilla tupplur var det middag med folket som skulle med på konserten. Även Ellas pappa var med då Ella bjöd honom på konserten i födelsedagspresent.

Jag glömde nämna att när vi åkte ifrån Stockholm vid sju på morgonen var det strålande solsken. När vi åkte in i Borås började det ösregna...
Det slutade inte regna heller, utan ökade och ökade. När vi väl satte oss ned för att äta middag hos mina föräldrar så regnade det monsun-style. Helt galet!
Vid det laget var man sådär sugen på att stå och kolla på konsert hela kvällen. Regnet höll i sig hela vägen in till Göteborg, men slutade när vi hoppade av tåget. Sjukt nog så var det sedan uppehåll hela kvällen. Sådan otrolig tur att det inte finns.

Konserten var storslagen! Fullt ös hela tiden utan några stop. Den mannen är helt otrolig. Jag är inte hans största fan, men gillar många av hans låtar och det var grymt att se honom live.
Konserten höll på i hela 3 timar och 45 minuter! Kan inte förstå att mannen är 60 och kör en nästan fyra timmar lång konsert.

Så ni kan ju förstå att min rygg mår så där. Sex timmars bilresa ned, mer än fyra timmars stillastående på konserten och sedan sex timmars bilfärd hem imorse.
Life is not easy!

Men nu är helgen över och jag är hemma hos min älsklingar.




 
 

Katt

Som ni kanske förstod från förra inlägget så har vi fått en liten kattunge i hushållet. Det är en svart liten puma på 12 veckor.
Den lilla krabaten vart inlämnad på polisstationen för två dagar sedan, och skulle köras till ett katthem om inte någon ville ta hand om honom. Han var så otroligt liten och fin så jag var tvungen. Sen visste jag också att Ella jättegärna hade velat ha en katt så beslutet var inte allt för svårt. Ni kan gissa själva hur överraskad och glad hon blev när hon kom hem.
 
Tyvärr är det ju så att eftersom katten är upphittad och inlämnad på polisstation, så kan ägaren fortfarande komma inom 10 dagar och hämta den. Nu är det ju inte säkert att det finns någon ägare, och det hoppas vi ju inte på.
Men det betyder att det är åtta dagar kvar tills han är våran.
 
P.S. Just nu ligger mina skor i tvättmaskinen då de tydligen blivit misstagna för en toalett.
 

Supriiise


Suprise

 

Makes sense?

 
Tack, då vet jag.
Ett löpband är INTE till för att löpa på.
Jag sprang (mot rekommendationen) och det gick bra.

Seems legit?

 
Som ni förstår så nappade jag direkt på Mäsaren Paivi Haukkas förslag.
 
Seems legit?

Sola

I söndags fick jag äntligen lite chans att lägga mig ute i solen. Har verkligen lyckats tima så att det alltid är moln när jag är ledig, eller så har jag haft saker att göra. Detta har resulterat i att jag ser ut som en vampyr från Twilight.
 
Men självklart var det bara sol en liten stund, men jag fick iallafall lite sol.
 

Nyinköpt

 
Jacka - Jofama (2995kr Salt men)
 
Jeansskjorta - Vailent (499kr Carlings)
 
Chinos - Jack  & Jones (495kr Jack & Jones)

Skansen

I lördags var jag och mitt lilla geléhallon på Skansen och kollade på alla djur och människor.
Var väldigt längesedan jag var på Skansen, så det var kul att komma dit igen.
 
Lyckades nästan tämja en vild ekorre, men icke. För en sekund kunde jag se mig själv som ekorretämjare på Discovery channel.
Det hade varit något

Räkmys

 
I torsdagskväll kom jag hem till detta efter jobbet.
 
Ella hade lyxat till det med räkor vilket är mer än välkommet!
Man kan lätt bli ganska trött på falukorv så man får faktiskt ta och unna sig själv något.
 
Det är inte lätt att leva på en studentbudget förstår ni. Så känner ni ett stort sug för att donera pengar är det bara att föra över till mitt 90-konto.

Real music

Detta är varför jag gillar Goo Goo Dolls.
Gör sitt första album 1905, sen tar dem en paus på sisådär 90 år innan de väljer att komma tillbaka.
 
 

Finbesök.

Förra helgen hade vi finbesök av min kära bror och hans flickvän.

Blev en hel del sightseeing i vår kära huvudstad. Tyvärr blev det lite sämre väder när vi hade tänkt att gå på Skansen, så det blev inget med det. Jag och Ella hade tänkt att kanske göra det i helgen istället.
Hade en person som lämnade in en sköldpadda hos oss på polisstationen häromdagen som vi skickade till Skansen. Kanske jag kan passa på att hälsa på honom.
 
 

Timbuktu - Flickan och kråkan


Grillning.

Sommaren är ju som ni alla vet grillningens årstid. Eftersom det nu är sommaren och vi faktiskt är svenskar, så måste vi ju grilla. Detta är ingen valmöjlighet eller någonting du bara kan skita i. Det är en del av det svenska arvet och då får du se till att ta det på allvar!
 
Och som den riktiga patriot jag är, så tände jag igår grillen för första gången. Efter några hårda minuter, brottandes med briketter och med tårar rinnande ned för kinden, fick jag tillslut fart på grillen.
Känslan som infinner sig när du får en riktigt fin glödbädd för de små köttbitarna är euforisk (för er som inte vet så var det de Loreen sjöng om i sin låt).
 
Jag tycker själv att jag lyckades bra med köttet och hoppas att Ella och våra gäster också tyckte det.
 
 
 
 
 
 
Den här bilden har som ni förstår ingenting alls att göra med grillning. Men det är en bild på äppelträdet som står bredvid grillen. Därav är den högst relevant.

Jag är kär.

Igår kom min största följare på besök, min kära kusin. Hon hade med sig sin sambo och deras underbara lilla prinsessa till dotter. 12 veckor gammal och världens finaste unge! Första gången jag träffade henne och även dem sedan hon föddes.
Det kan vara världens underbaraste och snällaste lilla flicka någonsin
 
De är här uppe och hälsar på släkt och vänner i Stockholm i två veckor och då fick vi äran att få ett litet besök.
 
 
 
 
 
 

På besök i Stockholm

 
 
Dålig båt eller?
 
Denna lilla eka låg förtöjd på skeppsholmen i Stockholm när jag och Nico var ute på lite sightseeing.
Svårt att få en blick av hur stor den egentligen var så här på bild. Men jag lovar, den var enorm.
 
Efter lite spaning på nätet så hittade jag lite mer information om henne.
 
http://www.charterbrochure.com/starfire/
 
Herrejävlar! Jag vill ha den så otroligt mycket.
Pappa, om du läser detta så behöver du inte ge mig julklappar på tre år framåt om jag får den här.

Kontraster

Livet är fullt av kontraster.
 
Söndagen började med en rejäl pizza och slutade med godis, chips och läsk.
Men ibland får man njuta av det livet ger dig och sluta vara fjantig. Självklart är det viktigt att träna och äta rätt, men låt det inte ta över ditt liv.
 
 


 
Söndag morgon:
 
 
 
 
Måndag morgon:
 
 

Sture P

Jag vet att jag varit oerhört kass på att uppdatera...förlåt.
Jag vet att jag lovade att uppdatera för någon dag sedan, men det blev inte så.
 
Ella kom ju äntligen hem från västkusten i fredags och då tänkte jag att jag kunde ha massor av tid i helgen att öppna upp mig för er på bloggen. Men icke!
Istället hade den lilla busungen totallurat mig och hade med sig min fina vän hemifrån.

Sån jävla överraskning! Hade verkligen inte en aning om att han skulle följa med henne upp. Vi hade pratat om att han skulle komma upp, men han hade aldrig fått tummen ur.
Så då förstår ni ju att jag inte kunde sitta här och blogga när han var här.
 
Istället blev det en fullspäckad helg av sighseeing, Xboxspelande och utgång på stureplan. Killen har ju aldrig varit uppe i huvudstaden, så jag var ju tvungen att visa honom. På men de röda byxorna och den där liiite för tighta skjortan och puta med läpparna som om du sög på en sur puttekula.
 
Lördagskvällen spenderades på East mitt på stureplan. Hade jag fått bestämma hade vi kanske inte befunnit oss på stureplan, men nu blev det så och det blev super. Är kanske mer för att sitta och ta en bärs någonstans än att stå i en knökad nattklubb, även om jag passar jävligt bra där.
 
Eftersom det är fysiskt omöjligt för mig att bli bakfull (true story) så mådde jag prima på söndagmorgon. Men det var en annan person som jag inte vill nämna vid namn (Ella) som inte mådde allt för bra dagen efter. 
Men som jesus sa; "sprit är skit."
 
 
Jag och min goding inne på East.
 
 
Puss på er!

Mysigt?

Hela träden vid tågstationen är fyllda med dessa mysiga små djur.
Jag tycker inte det är speciellt äckligt, men Ella får ju slag när hon såg bilderna.

Så imorgon blir det gryta!
 
 
 
 
 
 

Trött

Inte haft blogglust denna veckan alls, tyvärr. Ella har varit nere i Kungsbacka hela veckan och jag har jobbat för fullt.
 
 
Lovar att uppdatera imorgon.
 

Humor


Räk- och tårtlördag.

Igår firade vi Ella i efterhand här hemma. Det blev absurt dyra räkor och en jordgubbstårta till efterrätt.
Eftersom hon var ute och festade på sin födelsedag och lämna sin stackars pojkvän hemma själv, så blev det att fira henne igår.
 
 
Ella ville göra tårtan själv, så jag fick bara en lista med saker jag skulle inhandla. På listan står det flertalet saker inklusive Marzankräm. Efter en stunds letande i butiken hittar jag just det, Marzan - kokbar vaniljsås.
Tydligen funkar inte vaniljsås lika bra på en tårta som en vaniljkräm gör. Blev en flytande tårta.
 
 
 
 
 

RSS 2.0