Det är godare att vara fet

Nu blir jag riktigt trött vill jag lovar er. Har försökt flera gånger att få till nyttiga snacks eller någon bakelse, men det går inte! Jag pratar inte om en gång. Vi snackar kanske fem misslyckade bakningar. Det är inte så att jag misslyckats med receptet heller. Det är helt enkelt äckligt. Det går inte att byta ut socker mot stevia och nej det är inte godare med mandel- eller kokosmjöl.
Jag följer samma recept som finns på stora fitnessbloggar men det smakar skit. Jag blir så frustrerad! Jag kommer smälla i mig en kladdkaka i ren protest! Så nästa gång ni ser något hälsofreak lägga upp en bild på deras "supergoda bla bla bla mugcake" så gå inte på skiten. De tar en bild på skiten sedan åker den direkt ner i soporna.
 
Jag känner att jag måste ventilera lite. Fick nämligen för mig att verkligen lyckas idag och gjorde därför två olika recept i hoppet om att iallafall en skulle smaka gott. Well guess what? Kladdkaka nästa..
 
Här får ni en bild på skiten. Inte för att de ens ser inbjudande ut, men vafan. Njut av att vara fet istället, det smakar iallfall gott..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marcus

Har 2 förslag på lite gosaker ;) Och du slipper baka.
Har dock bara provat det första.

1. Gå till naturgodis-avdelningen. Osäker på namnet men det är torkade äppelbitar med kanel på. Otroligt gott och utan socker (förutom det som redan finns i äpple). Beroende på biten kan det vara knaprigt, saftigt eller blandning.
Men det kanske även går att tillaga själv...

2. Köp banan(er) och skär i skivor. Lägg dessa på ett fat och in i frysen. Enligt kollegorna är det väldigt gott! ;)

Svar: Du detta låter bra mycket godare. Känns inte som det kan gå så fel ;)Det med bananen lät riktigt spännande. Jag har hört liknande angående vindruvor (som jag faktiskt inte testat än)
Tack för tipset! :)
None None

2013-10-29 @ 00:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0