Sista utbildningen, äntligen!

I helgen går jag den absolut sista utbildningen innan jag är fullt licensierad tränare och får stå på sidlinjen. Tyvärr så ger inte dessa utbildningar mig jättemycket, men de måste göras.
Inte att jag är färdiglärd, utan mer att utbildingarna riktar sig till helt fel målgrupp.
 

Arlanda Test Track

I torsdags var vi hela dagen på Arlanda test track för att öva oss på lite bilkörning. Väldigt givande att få testa på bilkörning i lite kontrollerad miljö. Fick öva på rätt kurvtagningsteknik, hastighetsanpassning och bromsning i olika hastigheter.
Tyvärr var vädret emot oss då det ösregnade hela dagen. Man skall självklart öva på det också men hade varit roligare att känna på banan i torrt skick.
 
 
 
 
 

Våren är på väg

Ja ja, den här bilden kanske inte är så speciell för er som inte bor i Stockholm. Men för oss som har haft konstant  snö (inget skämt) i snart sex månader så gör lite barmark oss en massor!
Kunde till och med sitta ute på balkongen och bara njuta av vårvädret. Men varför skulle våren vara på väg? Det kommer väl sluta med ett nytt snöoväder imorgon så blir det vinter resten av året.
 
Bitter? Japp..
 
 

Easters gone

 
Påsken är över och därmed mat- och godsaksfrossandet. Jag skojar inte om jag säger att jag gått upp fem kilo under den här helgen. Helt sjukt! Jag har ju varit tjock när jag var yngre och jag känner verkligen relapse-tendenserna rycker vid högtiderna.
 
Men gott är det! 
 
Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker hemåt västkusten för att stanna där i över en vecka. Skall bli kul att träffa släkt och vänner igen. 

RSS 2.0