Paus

Hej all goa.
 
Jag har inte bloggat på väldigt länge, jag vet. Det har mycket att göra med att jag inte har så mycket sug att skriva, men också för att jag inte vet hur jag kommer göra med bloggen. Jag slutar skolan om några veckor och kommer ut och börjar jobba. Att blogga som polis är en helt annan sak än att skriva om livet på skolan. Det är mycket regler och saker man måste tänka på. Jag känner inte riktigt att jag vill det. Sen att göra bloggen helt privat är inte så roligt heller, då jag då endast skulle skriva om datorspel, amerikansk fotboll, mat och annat som inte är roligt för er att läsa om.
 
Hoppas ni har andra bloggar att läsa iallfall.

Nyttiga Scones

Fick ett grymt gott recept på scones från en klasskompis. Jättegoda. Sen blir det annan konsistens jämfört med "vanliga" scones. Men det kanske ni förstår eftersom det är andra ingredienser, hehe.
 
Det blev en perfekt start på söndagsmorgonen.
 
Ingredisenser:

1 dl Dinkelmjöl fullkorn
1 dl Dinkelmjöl siktat
1 tsk Bakpulver
½ tsk Salt
2 Ägg
2 dl lättkesella
1 msk Hela linfrön
Linfrö till garnering

Blanda mjölsorterna och bakpulvret och tillsätt därefter övriga ingredienser.
Rör väl, klicka ut till fyra bullar (jag gjorde tre). Strö på linfrö.
Grädda på 226 grader i ca 10 minuter.


 
 
 

60 dagars challenge över

Igår tog min 60 dagars challenge slut för den här gången. Känns faktiskt sådär att det är över. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig hård och inte börjar småäta bara för att jag "kan". 

Så vad hände då på två månader? Resultatet blev -8 kg på vikten och -10 cm runt midjan. Så jag är självklart mer 'n nöjd. Det viktiga för mig är dock att jag inte slutar nu. Speciellt inte inför julen, eller årets största frosserihelg som det också kallas. Det gäller att tidigt smälla i sig flera liter vatten så slipper man helt enkelt känna någon direkt hunger. För vem behöver egentligen gå och ta två extra tallriker? Bara för att man kan.
 
Så vad unnade jag mig igår då efter 60 dagars uppehåll? Mår faktiskt lite dåligt av att skriva det nu när jag varit så duktig. Men jag sa ju faktiskt att jag fick tappa det lite för en dag. Det blev en Quarter Pounder o Co med en cola till middag (hur god är inte Mc Donalds coca-cola!?). Väl hemma så bakade min fina sambo världens godaste morotskaka, som för övrigt är min allra största favorit när det kommer till kakor. Avslutade även med lite kinapuffar. Det som är bra med att få en riktig fetto-dag är att det gör mig lite trött på det dagen efter. Halvgrät när jag tränade mage idag på gymet ;)
 
Mot nya äventyr!

  

RSS 2.0