Slut!

Nu är intensivpluggandet över för den här gången, härligt!
Tentan i fredags kändes faktiskt bra. Jag blir riktigt arg om jag inte skulle klara av att få godkänt.
Finns få känslor som är så sköna som när man lämnar in en tenta och känner sig klar.
 
På måndag är det dags för termin tre och dags att få ett fadderbarn. Skall bli riktigt kul med termin tre då jag hört mycket bra om terminen. Den här helgen skall vara superslapp! Har ju varit ute de senaste helgerna och man är ju inte direkt 24 längre.
 
 

Wtf?

Hittade den här minst sagt udda bilden under mina hämtade filer på datorn.
Jag vet inte riktigt vart jag hittat den eller vad den försöker säga.
 
 

All night long

Blev en lång kväll/natt/morgon i Uppsala i lördags. En kompis till mig fyllde nämligen 25 år så vi tog oss till Uppsala för att fira. Tanken var att ta sista tåget hem (01.30). Men det gick inte..
Så det blev en rejäl utekväll med ett gott gäng. Eftersom min vän jobbar på en bar så lyckades vi bli bjudna hela natten. Tror till och med att vi vid något tillfälle var inne i någon slags källare till en nattklubb och fick shots.
Väldigt oklart..
 
Blev första morgontåget hem för oss klockan 05:30. Lade oss i sängen vid åtta på morgonen. Ganska trötta var vi då kan jag lova.
 
 

Hobbit

Herrej*vlar! 
Jag, Ella och några kompisar till oss var och tittade på The Hobbit i fredags. Vi valde att kolla på den i 3D med "high framrate". Det var nog det bästa valet jag gjort på lång tid. Har varit på 3D-filmer innan och har då känt att det blir dubbelt ibland. Har inte varit helt övertygad.
Men den här filmen var den bästa jag någonsin sett! Kvaliteten på filmen, vilket mästerverk! Nu menar jag inte direkt filmen, som jag förvisso tycket var grymt bra.
 
Har ni inte sett The Hobbit, se den i 3D med high framerate. Ni kommer tacka mig!
 
Klicka här
 
 
 
 
 

Dream vs. Reality


Upp och hoppa!

Så skönt att komma igång med träningen efter julledigheten. Lyckades ju vara sjuk redan innan jul. En period som höll i sig till för ungefär en vecka sedan. Så var verkligen skönt att äntligen komma igång igen!

Är inne på sista veckan av andra terminen nu, så vi har en stor tenta på fredag. Detta betyder att jag måste lägga mycket tid på skolan och plugg. Kommer bli riktigt skönt när den här terminen är över då tredje terminen kommer bli rolig. Tredje terminen är inledad i tre delkurser; trafik, narkotika och ungdom.
 
 
 

Snow anyone?

Nu var vintern tillbaka i Stockholm igen, härligt! Jag som hade hoppats på att vintern skulle töa bort, men tydligen inte riktigt än.
Fick en smärre chock idag när jag klev utanför dörren och blev slagen i ansiktet av snöflingorna. Med snöflingor kommer snökaos. Det brukar normalt sett drabba mig eftersom jag har över en timmas kollektivtrafik till skolan.
Idag blev det dock inte allt för lång 
 
 
 

Grym helg!

I helgen hade jag besök av min bästa vän från västkusten. Kändes verkligen behövligt nu innan skolan drar igång igen. Helgen blev fullspäckad med saker. På fredagen spelade vi Laserdome mot svettiga små 14-åringar och spelade datorspel like the good old days halva natten. På Lördagen blev det en långpromenad och sedan tog vi oss in till stan. Vi satte oss på Akkurat och drack finöl halva kvällen innan vi tog oss vidare till Sturecompaniet där vi blev kära i DJn. Grymt rolig helg som sent kommer glömmas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I wanted for christmas, was you.

Kära jultomten. Jag vet att jag är lite sent ute, men jag skulle gärna vilja ha en ny bil. Den här blir, Tack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårs-middag

Igår var det 2012, idag är det 2013. Deal with it. För er som hade hoppats på att världen skulle gå under 2012, får helt enkelt börja om på ny kula iår.
Har ni några bra nyårslöften? Själv skall jag visa min underbara flickvän hur mycket hon betyder för mig mer, och älska henne ännu mer än vad jag redan gör.
 
Igår blev det en underbar oxfilé till huvudrätt med en härlig örtsås. Till efterrätt blev det panacotta med jordgubbar. Sjukt nöjd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny liten katt-tjej.

För några dagar sedan var vi och hämtade vår nya fina katt-tjej. Världens goaste lilla kattunge. Så nu är det fullt krig i lägenheten innan hon och Leon kan komma överens.
Dock fick vi reda på, eller rättare sagt kom på, att hon är helt döv den stackars lilla gosbollen.
Men hon verkar inte hindras av det, tvärtom!
 
 
 

Jul-frenzy

Så där ja! Nu är bloggledigheten över och det är dags att börja skriva igen. Egentligen har jag ju haft tid att uppdatera men när fler och fler dagar passerar så blir det alldeles för mycket. 
Men nu har jag brytit ihop och börjat om och leverar fullt igen.
 
Julen har varit super. Den spenderades nere på västkusten med nära och kära. Mycket middagar med släkten på alla olika håll och kanter. Sen har ju också min kära flickväns släkt att träffa så det blir dubbelt så trevligt.
 
Sen fyllde jag ju faktiskt även 25 år under julledigheten. en fjärdedel till 100 är inte så farligt. Av min underbara flickvän fick jag en resa till Italien i sommar. Så underbart!
Sen fick jag massor av fina presenter både på min födelsedag och julafton. Den mesta användbara monterades upp samma dag vi kom hem. En espressobryggare. 
 
Fia med knuff på julaftons morgon.
 
Lite presentinslagning.
 
Julmat
 
Alltid trevligt att ha en farbror som är kock.
 
Frågan är hur mycket man kan gå upp i vikt under en måltid..
 
Lite julklappar.
 
Världens sötaste tjej.
 
Julmat igen hos farmor och farfar.
 
Världens sötaste. Chloe är jättesöt hon också.

RSS 2.0