Italia

På lördagen drar vi ifrån Sverige och tar en vecka i Italien. Det skall bli så otroligt underbart att komma bort och få lite semester. Denna resa fick jag av min älskade i födelsedagspresent, vilket gör det extra härligt. Vi kommer spendera en vecka i Bibione på adriatiska kusten, några mil norr om Venedig. Eftersom jag har en hel del släkt i Italien så brukade jag spendera några veckor per sommar där. Nu är dock mina kusiner i den åldern att dem hellre besöker Sverige, vilket gör att jag inte varit i Italien på flera år. 
Sen skadar det ju inte att åka iväg efter en hård termins plugg med världens finaste ensamma i en hel vecka.
 
 
 

Avicii - ID "Hey Brother"

 

Sommarlov!

Äntligen! Skrev sista tentan för terminen i onsdags och började därefter mitt sommarlov. Tentan kändes faktiskt bra och jag hoppas att jag klarade den. Kände verkligen att jag behövde lite paus från skolan och göra någonting annat ett tag. För det är ju inte så att jag skall vara ledig så mycket i sommar, mer än en vecka i Italien.
 
Vi i klassen firade sommarlovet med en liten utgång. Blev några timmar gott häng i hagaparken innan vi fortsatte hem till en av mina klasskamrater och vidare ut på stan. 
 
Imorgon klockan nio är det dags för första dagen av utbildning för sommarjobbet. Även om jag gått exakt samma utbildning förra året, så måste man tydligen göra det iår igen. Oh happy days.. Men jag skall inte klaga, det är ju ändå betalt.
 
 
 

Fourth in a row

I söndags tog vi den fjärde segern i rad på ett soligt och 25 grader varmt Bergshamra.
En härlig vinst mot Uppsala med hela 46-0. På lördag är det dags för den sista matchen innan sommaruppehållet. Denna match blir också mot det hårdaste motståndet vi kommer att möta hela säsongen, Arlanda Jets. På lördag klockan 18:00 är det dags.
 
 
 
 
 
 

Two years

 
 
Jag och min underbara sambo firade två år i lördags. Det blev en helkväll med en mysig middag på Capri och bio efter det. Eftersom min lilla sambo har varit halvt besatt av "The great Gatsby" sedan trailern släpptes för ett halvår sedan, så var vi helt enkelt tvungna att se den. 
Anledningen till varför vi inte gjorde något roligare är för att vi skall åka till Italien om två veckor så vi kände inte för att spendera allt för mycket pengar på årsdagen. 
 
Tack för dessa två åren min älskling, min bästa vän, mitt allt.

Surrealistiskt

I torsdags spenderade vi i klassen en dag på rättsmedicin på Karolinska institutet i Stockholm. För er som inte vet vad rättsmedicin sysslar med så kan jag sammanfatta vad de gör, utifrån vad jag själv vet.
Rättsmedicin får avlidna personer när det kommer till dödsfall som inte är naturliga (en gammal man/kvinna som dött i sin egen säng). Detta kan t.ex. vara vid brott, misstänkt självmord eller när en person avlider utan tidigare sjukdomsbild.
Jag har aldrig sett en död person innan, så det var väldigt speciellt för mig. Med speciellt menar jag inte positivt, mer intressant och samtidigt hemskt. Jag fick iallfall lära mig väldigt mycket och gav mig några tankeställare.
 
 

RSS 2.0