New year, changing tides.

Jahaja.. Så var det ett nytt år även i Stockholm. Så vad för det nya året med sig? Ganska mycket för min del eftersom skolan tar slut om några ynka skoldagar och det är dags att ta steget ut i verkligenheten.
Vilket känns hellt surrealistiskt.
 
Har varit på infoträff i det distrikt jag fått och det känns riktigt bra. Ser fram emot detta så grymt mycket men är ändå otroligt nervös inför vad som väntar en. Ansvaret som ändå kommer ligga på ens axlar från dag ett även hur mycket man en försöker intala sig något annat.
 
Examen kommer ske 17 Januari i blå hallen med fin-uniform och allt. Alltid lite trevligt att känna sig vacker. Två dagar senare är det dags att ta på sig en helt annan uniform.
 
-
 
Så, hur har ledigheten varit? Jo den har varit väligt skön faktiskt. Har lyckats vara nere och träffat släkt på västkusten vilket alltid är härligt. Har även fått tid att vila och bara njuta av att vara ledig. 
Sen har jag även ätit för mycket och tränat för lite, någon annan som känner igen sig? Wow..
 
Men imorgon "börjar" skolan igen. VI har endast tre skoldagar kvar med seminarium som är obligatoriska. Gymet ligger ju dock på skolan så man får helt enkelt ta sig dit.
 
Tack till er som fortfarande går in på bloggen för att se om det uppdaterats något, väldigt kul att se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0