60 dagars challenge över

Igår tog min 60 dagars challenge slut för den här gången. Känns faktiskt sådär att det är över. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig hård och inte börjar småäta bara för att jag "kan". 

Så vad hände då på två månader? Resultatet blev -8 kg på vikten och -10 cm runt midjan. Så jag är självklart mer 'n nöjd. Det viktiga för mig är dock att jag inte slutar nu. Speciellt inte inför julen, eller årets största frosserihelg som det också kallas. Det gäller att tidigt smälla i sig flera liter vatten så slipper man helt enkelt känna någon direkt hunger. För vem behöver egentligen gå och ta två extra tallriker? Bara för att man kan.
 
Så vad unnade jag mig igår då efter 60 dagars uppehåll? Mår faktiskt lite dåligt av att skriva det nu när jag varit så duktig. Men jag sa ju faktiskt att jag fick tappa det lite för en dag. Det blev en Quarter Pounder o Co med en cola till middag (hur god är inte Mc Donalds coca-cola!?). Väl hemma så bakade min fina sambo världens godaste morotskaka, som för övrigt är min allra största favorit när det kommer till kakor. Avslutade även med lite kinapuffar. Det som är bra med att få en riktig fetto-dag är att det gör mig lite trött på det dagen efter. Halvgrät när jag tränade mage idag på gymet ;)
 
Mot nya äventyr!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0