Härligt klipp från 112 Aina

 

Vinterjacks-hybris

 
1. Down Snorkel Jacket - Denim & Supply Ralph Lauren - 3.295kr
2. Down Jacket - Denim & Supply Ralph Lauren - 2.595kr
3. Right Hand Jacket - Parajumpers - 7.995kr
4. Portland Jacket - Parajumpers - 6.995kr
 
 
Samtliga bilder samt priser kommer från Nelly.com

Deals Deals Deals

Jag har kommit på att jag är en sucker för deals. Går runt och på ICA och det enda jag ser är "KÖP 3st endast 89:-" eller en stor röd text med priset på. Då vet man att det är riktigt bra pris! Eller inte.. 
När jag ändå lugnar ner mig och torkar bort salivet från hakan så lyckas jag ändå räkna ut att köper jag tre burkar anjovis så sparar jag förvisso 2,50 men frågan är, kommer jag äta alla tre burkarna anjovis? Nej. 
 
Sitter här och skriver som om jag har fått någon sorts uppenbarelse och helt plötsligt förstått att jag inte skall gå på alla marknadsförares knep. Knappast.. Jag älskar att handla rabatterat och stolt över det. Finns få känslor så sköna som att kolla längst ned på kvittot och se hur mycket du sparat. Även om det endast är 13kr i snitt per kvitto.
 
Har jag sagt att jag gillar deals? Det hade jag ja. Kul!
Men rabatter finns inte bara på ICA - nej nej. Finns på den vida webben också. Jag har en mapp döpt "dealer" i min browser som jag smyger in på varje dag. Åh herregud vad man kan spara!
Skall du köpa en näsrensare till ditt barn? Inga problem! Gå bara in på Groupon, endast 249:-. Sugen på ett 3-pack med stekpannor? No problemos - PANG 299:-. Ja, ni förstår ju.
 
Så eftersom jag är en sån fin själ så hade jag tänkt dela med mig av mina fina dealsidor till er. Ta god hand om dem.
 
Groupon.se 
Campadre.se 
Letsdeal.se
Members.se

Bye bye summer, hello autumn

Tiden går alldeles för snabbt. Kändes som igår jag gick ute med t-shirt och shorts och nu har jag panik för att jag inte har någon vinterjacka. Hösten i sig välkomnar jag med öppna armar. Tända ljus, mys i soffan. 
Annat var det när man var singel. Grått, trist, kallt och ensamt. Tur för mig så har jag inte behövt oroa mig för det på flera år.
 
Idag är det endast 111 dagar kvar tills jag tar examen. Sa jag att tiden går snabbt? Herregud..
111 dagar kvar tills det är dags att lämna skolbänken för en liten dust av verkighet. En välkommen dust av verklighet. Vi som har fått Stockholm som aspirantplacering har dock inte fått reda på i vilket distrikt vi kommer hamna än. Jag hoppas jag får mitt förstahandsval men man kan aldrig vara säker.
 
Med hösten kommer också slutet på fotbollssäsongen i Sverige. STU Northside Bulls U-17 hamnade tvåa i serien efter en tråkig förlust hemma mot Arlanda Jets. Känns väldigt trist då killarna verkligen förtjänade att vinna serien.
 
 
 
 

Enkelt nyttigt bröd

Ingredienser:
2 dl vetekross
2 dl grovt rågmjöl
5 dl vatten
50 g jäst
1 dl lättkvarg
50 g smör
2 tsk salt
7 dl vetemjöl special med fullkorn
 
Tillredning:
Blanda vetekross och rågmjöl i en bunke.
Koka upp vattnet, häll över det i bunken och rör om.
Ställ bunken i kallt vatten. Rör om då och då och kyl till 37 grader.
Tillsätt jäst, kvarg, smör, salt och större delen av mjölet. Arbeta degen smidigt.
Låt jäsa 30 min. Sätt ugnen på 250 grader.
Dela degen i två delar och forma till limpor. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt.
Låt jäsa ca 30 min. 
Sätt in plåten i mitten av ugnen och sänk värmen till 200 grader.
Grädda 35-40 min. Låt bröden svalna på galler.
 
 
 
 

Dust on the covers

Wow.
 
Jag har inte uppdaterat på 1 ½ månad och ni går ändå in och kollar. Jag känner mig ganska dålig. Skall jag vara ärlig så har jag inte en direkt förklaring till varför jag inte bloggat.
Har varit lite fram och tillbaka när det gäller bloggandet. Jag tycker det är kul att folk är intresserade men ibland tycker jag det blir lite mycket med allt. Sen kan bloggandet bli lite för låg nivå och det beror mycket på att jag inte har någon fantasi att komma på intressanta ämnen att skriva om. Har ni några tips?
 
Men om ni lovar att fortsätta läsa, så lovar jag att fortsätta skriva.
 
Så, vad har hänt?
Sommarjobbet är över och jag är tillbaka i skolan för den fjärde och sista terminen. Aspirantplatsansökan är inskickad och vi väntar på svar. Sista terminen är inte allt för jobbig vilket är väldigt skönt. Det är ockå mycket intressanta ämnen vilket gör det hela ännu bättre. Vårt självskydd som vi haft under alla terminer går in i slutfasen vilket betyder att det trappas upp rejält. Överfallsövningar och "värsta tänkbara"-scenarion. Vid förra terminens överfallsövning så fick ambulansen komma tre gånger. Känns roligt..
 
Tack ännu en gång för visat intresse!

Foton


Dukes Tourney i Skövde i somras

Lillebror innan Hammarby match på Tele2 Arena

Kanske inte syns så bra, men detta är en träning i somras med 1½ timma ÖSREGN.

Mosebacke på Söder

<3

Leka bör man, annars dör man

En av sommarens godaste maträtter

Världens finaste pappa firades när han var här på besök

Lillkatten
 

RSS 2.0