Grill

Igår var jag hemma hos min chef på en liten grillkväll med några andra kollegor. Riktigt trevligt att sitta och äta hemmagrillade hamburgare och ta en öl och bara tjöta. Inte helt fel sätt att varva ner på efter en lång arbetsvecka.
 
Önskar verkligen att vi hade en större balkong här hemma, eller en altan. Finns inget bättre än att bjuda hem folk på middag och sitta ute på altanen hela kvällen. Det får helt enkelt bli när vi köper hus.
 
 
 

Atlantic city

 
 
Down here it's just winners and losers and don't
Get caught on the wrong side of that line.
Well, Im tired of comin out on the losin end.
 
-
 
Well now, evrything dies, baby, that's a fact
But maybe evrything that dies someday comes back.
 
 

Birthday girl

Min fina älskling fyllde 23 igår och jag firade henne med en bullfrukost på sängen.
Tyvärr blev det ingen mysig födelsedagskväll för den spenderade hon på Café Opera då jag slutade vid nio.
 
Här har ni presenterna hon fick från sin pojkvän.
 
 
 
- Hudprodukter från Ritual
- Batteridriven fotslip
- Ring från Kenza
 
 
Det fina födelsedagsbarnet.

Summer rain

Tror att vädergudarna i Stockholm antingen gott på semester eller har rejäla humörsvängningar. Du kan inte vara säker på någonting. Är det soligt på morgonen? Jo då regnar det på eftermiddagen. Strålar solen när du vaknar? Då får du ha med dig gummistövlar, för då är det monsunregn när du skall hem från jobbet.
 
Får mig att tänka på den serien man såg när man var yngre om mannen som fick morgondagens tidning redan idag. Den tidningen skulle jag vilja ha. Inte för att rädda liv, nej nej. För att kolla vädret retoroaktivt.
 
 

Jamie Oliver

Fick en bordsgrill från Jamie Oliver av mina kära föräldrar i födelsedagspresent förra året. Faktiskt väldigt användbar!
 
Här har vi lite fläskfilé som ligger och gottar till sig.
 
 
 

Midsommar 2012

 
Här kommer lite bilder från soliga midsommarafton 2012.


Underbar bakgård.BBQ någon?Fina tjejerna. Felica, Ella och Sandra.Killen utan koll.Funderar över livets pussel.Vinnarna i kubb-SM 2012.


Tårtsugna killar.
 
 
 
 
 
 

Old Spice - Jungle Wilderness

 

Nice and tidy

Antingen så har folk i Kista mer grovsopor än andra. Eller så är sopgubbarna oerhört lata.
Någonting är det iallalfall.
 

Midsommar

Jag och Ella spenderade midsommarafton hemma hos David och Sandra ute i Kista med lite härligt folk. Hade verkligen jättetrevligt med oerhört god mat och underbart sällskap.
Blev ingen direkt traditionell midsommarmat, utan mer en härlig sommargrillning med lite kubb (herrvinst) och spel. Verkligen kul att träffa lite nytt folk.
 
Tråkigt nog var jag inte 100% eftersom jag blev sjuk dagen innan. Men jag var sängliggande fram tills en halvtimma innan vi skulle åka och sedan fick jag helt enkelt bestämma mig för att bli frisk. Sen måste jag ju faktiskt erkänna att jag är en liten fjant när det gäller just sjukdom. Eftersom jag inte är sjuk så ofta, så blir jag väldigt mesig när jag väl blir det.
 
Idag ligger dock min lilla flickvän "sjuk" i sängen.
Tror det kan ha något att göra med alkohol, men är inte säker.
 

Funny

Du vet att du bor i ett pensionärsområde när...
 
 
"Hundägare, skäms! Inte ok !"
 
 

Promenad

Som jag skrev i förra inlägget så var mamma här och hälsade på i veckan. Och eftersom hon är besatt i promenader så var jag ju tvungen att stilla hennes begär. Så vi gick hem ifrån mitt jobb i Nacka i tisdags. Det är ungefär en mil med jättefin utsikt.
 
Hade gärnat tagit med min kära flickvän men hon är inte allt för pepp på att gå så långt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Middag på Capri


Min kära mamma var och hälsade på i veckan, så vi tog henne till Ristorante Capri. Otorligt god mat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sjuk

Dagen innan midsommar och jag är sjuk.


Reg regn regn..

Jag blir så trött när det regnar! Orkar inte göra någonting annat än att sitta och tycka synd om mig själv.
Som ni kanske förstår så är det inte solsken idag i Saltsjöbaden utan just, regn.

Inte har man någon kompis som kan komma hit och underhålla en heller, nej nej.
Jag får sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv.


 


Ingen reklam tack?

Skall nog ta och ändra min lapp på dörren jag med.


Grillkväll på Östermalm

I förrgår var jag hemma hos en polare och grillade. Nu har jag självklart bara bilder från före grillningen började. Men ni ser ju själva hur skönt det ligger.

 

Nu är första veckan av sommarjobbet avklarad och också den tråkiga delen. Utbildning är inte alltid jättekul, men ibland nödvändig. Så från och med på måndag så blir det att börja arbeta lite. Har två andra killar som också går på skolan som skall jobba med mig i sommar, så det känns lite roligt.

 

 
Besvikelse..

Jag skall inte skriva något speciellt här. Alla som såg matchen mot Ukraina vet exakt vad jag skulle kunna skriva.
Helevete vad trött jag blir!

 
Första dagen på utbildningen

Härligt att gå på "sommarlov" och få sätta sig direkt i skolbänken igen..

Jag har fem dagar av utbildning framför mig innan jag äntligen kan börja jobba lite. Jag kommer jobba nästan hela sommaren, men kommer få 10 dagar ledigt i slutet så jag kan åka ner till västkusten.
Saknar verkligen alla vänner och släkt.
Sportlördag

I lördags var jag och kollade på min kära vän David som spelade mot Tyresö Royal Crowns i STU Northside Bulls första hemmamatch för säsongen. Tyvärr tror jag inte jag förde med mig någon lycka då dem förlorade med 12-53

 


Nu är EM äntligen igång! Och min älskade flickvän klagar ingenting, jag är lyckligast i världen!
Hon fattar antagligen att det inte håller i sig i allt för många veckor.

Ikväll är det dags för Sverige att ta sin första vinst!! Sjukt taggad!

 


Skall inte polisen få göra sitt jobb?Ibland blir jag trött.

En polis skadeskjuter en man som går runt på stan och hotar folk med en bajonett/kniv och polisen gör fel?

Varför kan man inte faktiskt inte säga som det är. Det var jävligt tur att inte någon skadades innan polisen kom till platsen. Nej, istället är det synd om den stackars knivbeväpnade mannen som hotade flera folk att han skulle hugga dem.

Sjävlklart är det beklagligt att det ens skall gå så långt att mannen behöver skjutas. Men är det så att en polis använder sitt tjänstevapen, så finns det bra grunder för det.
Enligt poliserna och vittnena på plats, har mannen efter att ha blivit tillsagd att lägga sig ned ändå fortsatt med bajonetten i handen mot en av poliserna som var tvungen att skjuta i nödvärn.

"Han kunde ha dött!"
Självklart finns det en överhängade risk att mannen avlider om han blir skjuten av en pistol. Men finns det inte en lika överhängande risk om den kvinnliga polisen hade låtit mannen göra ett utfall med bajonetten?

NI övar - och vi har slutövning

I fredags hade nationella insatsstyrkan repelleringsövning hela dagen. Det betyder att du inte hör vad du själv tänker eftersom helikoptern ligger över en hela tiden. Men nu tänker jag inte så mycket, så för mig gjorde det inte så mycket faktiskt.

 

I fredags hade vi också våran sista slutövning för termin 1. Det var riktigt kul med en heldag med bara praktiska övningar. Allt från försvunna barn till bråkiga ungdomar på tunnelbanan.
Kan inte riktigt fatta att det redan gått en hel termin. Tiden har gått så otroligt fort!

Men nu är det dags för "sommarlov". Som jag skrivit innan så blir det inget sommarlov för mig då jag skall jobba hela sommaren. Men det är iallfall lov från skolan, dock inte från polisen.

 

 


Ergometercykeltest

Det känns i låren kan jag lova er! När testet är slut efter sex minuter vet du inte vad du skall göra av benen. Du kan inte ha dem raka för då gör det ont som fan, du  kan inte ha dem på pedalerna för då gör det ont som fan.
Helt sjuk! Men det var sista gången för terminen.


Straffrätt avklarad!

Känns så jävla gött! Nu har vi fått tillbaka resultatet från tentan vi skrev för några veckor sedan, jag skrev ett VG.
Riktigt riktigt skönt att inte behöva ha det liggande efter sig hela sommaren kan jag lova.

Nu är det inte heller långt kvar tills det är sommarlov. Det enda vi har kvar är en slutövning hela dagen imorgon. Sedan har vi en analys av den på fredag. Sedan är det dags att jobba hela sommaren.


Problem in paradise

Vårt internet är nere, paniken är fullständig. Som ni förstår går det inte att blogga fullt lika bra då, så ni får ha lite överseende med detta. Skall dock försöka ändå.
Vet att jag varit väldigt dålig senaste dagarna men lovar att det blir bättre.


Ett underbart år <3

Idag har jag och Ella varit tillsammans i ett år!


Det har varit ett underbart år med mycket skratt, gråt och härliga minnen. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och kommer att fortsätta älska dig tills den dagen jag inte längre andas. Du är mitt allt, och kommer alltid att vara. Finns inga ord som förklarar hur mycket du betyder för mig.

 

 

 


RSS 2.0